РАЗГОНЕНА СТОЛИЧНА ЖУРНАЛИСТКА УМИРА…

Български бизнесмен купува стратегически бомбардировач Б-52 (втора ръка) от американското правителство! Иска да докаже на своята съпруга, че е играч от класа, а не селски мухльо.

Бездарен университетски преподавател полудява, отвратен от жалкото си съществуване!

Бивш директор на банка пише разтърсващо четиво за далаверите, в които е участвал по настояване на жена си – комсомолска чочарка от недалечното минало.

Писател страда от хронична липса на талант, но това не му пречи да произвежда романи на килограм.

Разгонена столична журналистка, обслужваща влиятелни лица от политиката и бизнеса, умира по загадъчен начин…

Художник на икони си купува „Смит енд Уесън” със заглушител и обявява война на черните джипки по софийските улици.

cover1 За всичко това, както и за други български мистерии чети в „Куци ангели” – издател ИК „Жанет 45”

http://books.janet45.com/books/853

Advertisements

About vlado-trifonov

Владо Трифонов е български журналист и кинодокументалист. Завършил е Философския факултет на Карлов университет в Прага – „Театрални и филмови науки”. Специализирал е масмедии и сценарно писане. Театрален, филмов и телевизионен критик. Преводач - Summer Meditations by Vaclav Havel, etc. Автор на публицистични и есеистични текстове, репортажи, интервюта, пиеси и разкази, публикувани в българската и чуждестранна преса и специализирани издания. Сценарист, режисьор и продуцент на документални филми с международни участия и отличия: „Хабери до поискване”, „Приказка от камък и дърво, „Белият град”, „Черна стъпка-бяла длан”, „Мъртва зона” „Маестро Аличко”, „Раят с две лица”, "От билото на планината", "Протести-2013" ... Почитател на китарите Fender Stratocaster; на Блез Паскал, Херман Хесе, Йожен Йонеско, Милош Форман, Антъни Мингела..., както и на един от героите в книгата "Куци ангели", заради следното откровение: "Свобода на словото? Да, има. Свободно бършеш дупето на тъпия началник, после той си отива и ти бършеш дупето на следващия тъп началник, после той също си отива и като се обърнеш по някое време назад, гледаш, че от много бърсане на дупета, самият ти си заприличал на абсолютен задник." Носител на Отличителна награда (Recognition Award) за журналистика на Австрийската информационна агенция (APA) – Writing For Central and Eastern Europe. И на други награди (вкл. за проза, поезия и фотография), ако това изобщо е от значение.
Публикувано на новини и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s