НОВА ПАРТИЯ „Б У Л – Ф И Т“!

Новини от последния час!

ФИТЕРОКЪТ НА БАБА ТОДОРКА УЧРЕДИ ПАРТИЯ „БЪЛГАРИЯ  НА ФИТКИТЕ” (БУЛ-ФИТ)

Новата партия влиза в предизборна надпревара с една-единствена цел: да изведе България в първата десятка на най-развитите и некорумпирани държави в Европа.

Лидерът на новоучредената партия

Лидерът на новоучредената партия

БУЛ-ФИТ е съставена от млади и амбициозни източнородопски фитки, които ще управляват от името на всички, без разлика на пол, животински вид и вероизповедание, заяви лидерът на новата партия. „Причината да съм тук е, че ви вервам. Вервайте ми и вие”, обърна се той към аудиторията и я призова заедно да продължат пътя за усъвършенстване на обществото.

 „Омръзна ми от хорските простотии. Време е да се намеся, дори това да ми струва главата по новогодишните празници. Венсеремос!” – изока фитерокът на баба Тодорка, заобиколен от своите съпартийки.

Съпартийките  Снимки: Владо Трифонов

Съпартийките                                     Снимки: Владо Трифонов

Related links:

http://www.dnevnik.bg/fotokonkursi/2012/11/26/1955812_fotogaleriia_za_baba_todorka_fitkite_i_drugi_raboti/

http://www.bulgaria21.net/chicago/vtrifonov/1269-vtrifonov-photo-gallery

Advertisements

About vlado-trifonov

Владо Трифонов е български журналист и кинодокументалист. Завършил е Философския факултет на Карлов университет в Прага – „Театрални и филмови науки”. Специализирал е масмедии и сценарно писане. Театрален, филмов и телевизионен критик. Преводач - Summer Meditations by Vaclav Havel, etc. Автор на публицистични и есеистични текстове, репортажи, интервюта, пиеси и разкази, публикувани в българската и чуждестранна преса и специализирани издания. Сценарист, режисьор и продуцент на документални филми с международни участия и отличия: „Хабери до поискване”, „Приказка от камък и дърво, „Белият град”, „Черна стъпка-бяла длан”, „Мъртва зона” „Маестро Аличко”, „Раят с две лица”, "От билото на планината", "Протести-2013" ... Почитател на китарите Fender Stratocaster; на Блез Паскал, Херман Хесе, Йожен Йонеско, Милош Форман, Антъни Мингела..., както и на един от героите в книгата "Куци ангели", заради следното откровение: "Свобода на словото? Да, има. Свободно бършеш дупето на тъпия началник, после той си отива и ти бършеш дупето на следващия тъп началник, после той също си отива и като се обърнеш по някое време назад, гледаш, че от много бърсане на дупета, самият ти си заприличал на абсолютен задник." Носител на Отличителна награда (Recognition Award) за журналистика на Австрийската информационна агенция (APA) – Writing For Central and Eastern Europe. И на други награди (вкл. за проза, поезия и фотография), ако това изобщо е от значение.
Публикувано на новини, снимки и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s